Jääpuiston Kiinalainen Uusivuosi

Punaiset lyhdyt, markkinateltat ja herkulliset tuoksut löytyvät nyt ensimmäistä kertaa myös Rautatientorilta. Jääpuistoa vartioimaan ilmestyy päivän aikana kiinalaisia horoskooppieläimiä jäästä veistettynä. (lue jääveistoksista tarkemmin täältä)

Jääpuistossa esiintyy Helsingin taitoluisteluklubin iloa ja energiaa huokuva MiniMints-minorijoukkue. Kiinalaisessa uudessa vuodessa yleisö pääsee seuraamaan joukkueen vauhdikasta Viekkaat vorot varkaissa-esitystä.

Kuva: Tomas Whitehouse

Jäälle saapuu myös lohikäärme vastaanottamaan alkavaa koiran vuotta. Kuinka mahtaa luistelu sujua tältä värikkäältä veijarilta?
Esitysten välissä yleisöllä on mahdollisuus sekä vapaaseen luisteluun että maksuttomaan luisteluopetukseen hauskojen ohjattujen osuuksien kautta.

Luistele mun kaa! –jääseikkailu
on Suomen taitoluisteluliiton perheluistelutuote, joka on osa Koko Suomi Luistelee –hanketta. Helsingin taitoluisteluklubin ohjaajat tutustuttavat lapset ja aikuiset luistelun alkeisiin hauskalla tavalla. Mukavien yhteisten jääliikuntakokemusten ohella aikuisia rohkaistaan opettamaan lapsilleen turvallisesti luistelun alkeita.

Aikuiset pääsevät illan Skate Balance -osuuden myötä opettelemaan luistelun perustaitoja ja harjoittelemaan liukuja venyttäen ja tasapainoillen.

 

Ohjelma

16:00MiniMints: Viekkaat vorot varkaissa Luistele mun kaa! Vapaata luistelua
17:15MiniMints: Viekkaat vorot varkaissa Luistele mun kaa! Vapaata luistelua
17:45Lohikäärme on Ice
18:00Vuosi vaihtuu! Vapaata luistelua
18:30Luistele mun kaa! Vapaata luistelua
19:30Skate Balance Vapaata luistelua
20:20Ilotulitus Töölönlahdella

Aika 15.2. klo 16–20

Paikka Jääpuisto, Rautatientori

© Helsingin Kiinalainen Uusivuosi 2019

Webdesign wrkshp.fi
Piirroskuvitukset Anna-Kaisa Jormanainen

Helsingin ja Pekingin kaupunkien yhdessä isännöimä kiinalaisen uudenvuoden juhla tuo iloa ja elämää talviseen kaupunkiin. Ainutlaatuisen juhlatunnelman luovat värikkäät lyhdyt, höyryävät kevätkääryleet ja nuudelit, lohikäärmeet, leijonat sekä Pekingistä saapuvat taidokkaat esiintyjät.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Helsingin tapahtumasäätiö

Vastaava tuottaja Maarit Roschier
Puh. +358 40 1688 212
maarit.roschier@eventshelsinki.fi